Две пловдивчанки се сбиха заради блъсната кола. Инцидентът се е

...
Две пловдивчанки се сбиха заради блъсната кола. Инцидентът се е
Коментари Харесай

Женски бой заради блъсната кола завърши с глоба от 200 лева

Две пловдивчанки се сбиха поради блъсната кола. Инцидентът се е разиграл към 01.00 часа измежду нощ в събота и приключи с санкция от 200 лв., оповестява " Марица ".

Една от дамите се прибирала в дома си и правила маневри с возилото, с цел да паркира. Докато въртяла кормилото обаче блъснала леко намираща се наоколо автомобил.

Това било видяно от другата пловдивчанката, която в този миг слизала от колата на приятеля си. Тя се доближила до шофьорката, с цел да й каже да внимава. Неочаквано за нея обаче срещнала експанзия. Виновната дама почнала да я нагрубява, питайки я коя е тя, тук ли живее въобще и за тази евтина кола ли се тормози, визирайки автомобила на приятеля й.

Напрежението ескалирало и шофьорката протегнала ръка и блъснала съперничката си., като продължавала да я обсипва с обидни реплики. След подаден сигнал на тел. 112, на място се отзовал екип на Четвърто районно. Когато видяла униформените, побойничката пренесла гнева си върху тях, като ги наричала с всевъзможни цинични думи.,

Предвид създалата се обстановка пловдивчанката била отведена в районното, където й съставили акт за констатиране на дребно безчинство, след което била арестувана. Изправена пред Районния съд в града под тепетата, дамата признала виновността сипроявила самокритично отношение към осъщественото. В последна сметка магистратите й определили санкция в размер на 200 лева

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР