Две пловдивчанки бяха поставени в основната схема, две се класираха

...
Две пловдивчанки бяха поставени в основната схема, две се класираха
Коментари Харесай

Две пловдивчанки в схемата на ITF във Варна

Две пловдивчанки бяха сложени в главната скица, две се класираха за финалния кръг на квалификациите на шампионата от веригата ITF World Tennis Tour във Варна. Надпреварата с награден фонд от 15 хиляди $ ще се организира на кортовете на Търговска колегия „ Супер Спорт " и носи точки за ранглистата на WTA.

Най-високо сложена от българките - Юлия Стаматова (номер 2 в схемата) ще играе в първи кръг против Катерина Димитрова. Миналата година травма отхвърли Катерина на полуфинала на същия шампионат. Тогава съперничка и беше рускинята Мишина.

Държавната вицешампионка за дами Елизара Янева ще играе в първия кръг против друга наша представителка - Беатрис Спасова.

Във финала на пресявките ще играят Зиновия Ванева и Йоанна Радулова. Новата държавна шампионка навън Ванева завоюва против Алексия Марджинян (Румъния) с 6-1, 6-4 и за влизане в главната скица ще срещне друга румънка Александра Йордаке.

Радулова отстрани Бианка Барбулеску (Румъния) с 6-1, 6-3 и чака мач против Шахф Либерман (Израел). Пенчева се оправи с Мария Пулка с 6-3, 6-1 и в последния мач от пресявките ще играе против Мелис Сезер (Турция).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР