Две пешеходки са пострадали при две катастрофи тази вечер в

...
Две пешеходки са пострадали при две катастрофи тази вечер в
Коментари Харесай

В рамките на пет минути: Две пешеходки са блъснати от коли на една и съща улица в Разград

Две пешеходки са потърпевши при две произшествия довечера в Разград, заяви представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Илияна Георгиева.

И двата пътни случая са станали на ул. " Странджа " в границите на пет минути. На една от пешеходните пътеки по улицата лек автомобил, ръководен от 62-годишен лидер, е блъснал 10-годишно момиче. Пострадалото дете е откарано с кола за спешна помощ в болничното заведение, където след обзор е открито, че има фрактура на черепа и мозъчен кръвоизлив. Момичето ще бъде превозено в болница в по-голям град. По случая е формирано досъдебно произвеждане, посочи Георгиева.

При второто произшествие на друга пешеходна пътека в сектора, 52-годишен мъж е блъснал с колата си пресичаща 28-годишна жена. След обзор потърпевшата е освободена за домашно лекуване, без съществени пострадвания. На лидера е формиран акт, добави представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

На конференция преди месец комисар Станимир Станев, шеф на отдел " Охранителна полиция " в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград съобщи, че най-уязвими участници в придвижването през зимния интервал са пешеходците. За сезон 22/23 година с тяхно присъединяване в района са породени девет пътни случая, като двама са починали и петима са били ранени.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР