Две пенсионерки от Монтана в събота около обяд са паднали

...
Две пенсионерки от Монтана в събота около обяд са паднали
Коментари Харесай

Две пенсионерки от Монтана изгоряха с пари, докато помагат на полицията

Две пенсионерки от Монтана в събота към обяд са паднали в клопката на телефонни измамници, оповестиха от полицията. И двете дами са „ помагали” на инспектори от Министерство на вътрешните работи за залавянето на група нарушители. 78-годишната М.Б. метнала от терасата 2 360 лева, дебитните си карти и златните си украшения. 68-годишната З.Б. пък хвърлила от балкона си плик с 12 000 лева
В средата на предходната седмица дядо брои на апашите над 2000 лева Близо месец и половина в Монтана не бяха регистрирани телефонни измами. Според криминалистите апашите са си намерили нови помагачи, след задържането на двамата роми от Вършец в средата на август.
Тогава полицията спипа двете мулета Петър и Асен. Двамата месеци наред заработвали добре като помагачи на ало бандитите. Те получавали от шефа си адреса, откъдето би трябвало да приберат парите и с цел да не се изгубят из Монтана, двамата инсталирали в автомобила си навигация. Така успявали за минути да стигат до адресите и да прибират парите.
След ареста им измамите стопираха и преди дни започнаха още веднъж. Трима пенсионери броиха на бандитите близо 20 бона от сряда до събота. От началото на годината в Монтана 43-ма души са паднали в клопката на измамниците. Бандитите са съумели да отмъкнат от тях над 210 000 лева и доста златни украшения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР