Две от звездите на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович и Пол

...
Две от звездите на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович и Пол
Коментари Харесай

Ибрахимович и Погба загряха за дербито с джаги


Две от звездите на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович и Пол Погба демонстрираха положително въодушевление преди днешното дерби против Сити от следващия кръг в британската Премиър лийг.

Двамата поиграха джаги с другари, като бяха от един тим. Резултатът не е прочут, само че Погба сe пошегува с навика на Златан да назовава себе си лъв.

" Лъвовете също играят джаги ", написа французинът, който преди да отиде на " Олд Трафорд " риташе за италианския Ювентус.

Златан постоянно приказва за себе си точно като за лъв. В отговор на въпрос по какъв начин по този начин бързо се е възстановил след контузията от пролетта, той отговори " Лъвовете не се възвръщат като елементарните хора ".

Същият израз той използва и когато бе помолен да съпостави себе си с останалите нападатели в британския хайлайф. " Лъвовете не се съпоставят с хора ", сподели тогава Ибра.

Погба може да продължи да играе джаги, защото пропуща мача със Сити заради наказване. Двубоят по стратегия би трябвало да стартира от 18,30 часа на " Олд Трафорд ", само че има риск да бъде отсрочен заради снеговалеж.

Публикация, споделена от Paul Labile Pogba (@paulpogba) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР