Две от звездите на Франция - Килиан Мбапе и Антоан

...
Две от звездите на Франция - Килиан Мбапе и Антоан
Коментари Харесай

Дешан оставя Мбапе и Гризман на скамейката за последния мач на Франция

Две от звездите на Франция - Килиан Мбапе и Антоан Гризман ще останат на скамейката в третия и финален мач на своя отбор от груповата фаза на Световното състезание в Катар, оповестява вестник “Екип ”. Нападателят на Пари Сен Жермен има проблеми с левия си гален, откакто е получил удар в дуела с Дания. Именно заради тази причина Дидие Дешан е решил да му даде отмора и да не рискува ненужно здравето му.
 Франция умерено гледа към идната фаза преди конфликта с някогашната си колония Франция умерено гледа към идната фаза преди конфликта с някогашната си колония
Антоан Гризман, който бе преквалифициран от наставника и игра като халф в първите два дуела на Франция, също ще получи отмора и няма да е измежду титулярите. Очакванията са неговата позиция да бъде заета от полузащитника на Марсилия Матео Гендузи. Изданието добавя, че най-вероятно офанзивата на “петлите ” ще бъде водена от Кингсли Коман и Маркюс Тюрам.

Франция към този момент се класира за етапа на директните елиминации на Световното състезание в Катар и все още оглавява своята група с 6 точки. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР