Две от водещите фитнес вериги си подават ръка, за да

...
Две от водещите фитнес вериги си подават ръка, за да
Коментари Харесай

Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness стават партньори

Две от водещите фитнес вериги си подават ръка, с цел да дават опция без аналог в България. Услуга от най-голям клас, която не е била налична за корпоративни клиенти посредством така наречен " агрегатори " на пазара.

Пандемията " спря хронометъра " на придвижването в целия свят. Вследствие на нея, бизнесът беше провокиран да сътвори условия за поощряване към по-здравословен и деен метод на живот на чиновниците си. Това докара и до основаването на едно ново партньорство сред два от водачите на българския пазар - Pulse Fitness & Spa и Athletic Fitness .

Водени от мисълта да усъвършенстват психическото и физическото здраве на българина, те сътвориха обща услуга - .

Една карта - доста благоприятни условия

С една карта чиновниците към този момент могат да посещават всичките фитнес клубове на двете вериги.

Картата включва безграничен фитнес, достъп до над 40 типа групови тренировки, безвъзмезден достъп до новаторска онлайн платформа за тренировки, SPA&Wellness, плувни басейни, стена за катерене и други

Услугата е годна за корпоративни клиенти.

Помислено е и за самостоятелните такива - клиенти с дейна карта в Pulse Fitness & Spa или Athletic Fitness могат да посещават клубовете на другия сътрудник.

Обща визия над частните ползи на двете вериги

" Виждаме потребност, на която можем да отговорим по най-хубавия метод. Да дадем на хората достъп до първокласна фитнес услуга, която няма аналог. Именно това е нашата мотивация. Именно това прави желания фитнес избор " - разясняват от управленията на двете вериги.

Повече хора. По-активни. По-здрави

Новопредставената опция ще даде достъп на хиляди души до здравословен метод на живот, екип от сертифицирани фитнес експерти (треньори), фитнес съоръжение от най-голям клас, спа центрове с десетки уреди и стотици разнородни групови тренировки всяка седмица.

Представяне на фирмите

Pulse Fitness & Spa е главен състезател във фитнес промишлеността в страната от близо 10 години. Веригата постанова начин на живот стандарта у нас от самото си учредяване. В София има 8 обекта с марката Pulse Fitness & Spa, а напълно скоро отваря порти и девети клуб, намиращ се в Mall of Sofia. По един Pulse Fitness & Spa обект има също в градовете Пловдив, Св. Влас, Банско и Велинград. Компанията не стопира да се развива в позитивна посока от самото си учредяване. Доказателство за това е скорошното пускане на франчайз, част от който е Pulse Fitness & Spa Atlantis, намиращ се в Струмица, Северна Македония.

Athletic Fitness е национална компания с над 25-годишен опит във фитнес промишлеността. Мисията на компанията е да помогне на хората да схванат, че фитнесът е здраве и метод на живот. През 2011 година тя вкарва нискобюджетния фитнес модел за опериране на фитнес центрове в България. Благодарение на усъвършенстване на разноските, се дава опция на повече хора да упражняват в безвредна и съвременна база на налични цени за елементарния българин. С над 150 000 сегашни или някогашни клиенти, Athletic Fitness е един от първите оператори на фитнес центрове в България.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР