Две от суперзвездите на мъжкия тенис – Новак Джокович и

...
Две от суперзвездите на мъжкия тенис – Новак Джокович и
Коментари Харесай

Потенциален 1/2-финал между Джокович и Медведев в Аделаида


Две от суперзвездите на мъжкия тенис – Новак Джокович и Даниил Медведев, може да се изправят един против различен още в първите дни на новата година. Това стана ясно след изтеглянето на жребия за ATP 250 шампионата в Аделаида, който ще се организира от 1 до 8 януари.

Поставеният под №1 Джокович ще стартира присъединяване си с мач срещи Констант Лестиен (№65), след което би могъл да се изправи против спечелилия от мача сред Куентен Алис и участващия с „ уайлд кард “ Джордан Томпсън, а на четвъртфинала може да играе със седмия в схемата Денис Шаповалов.

От своя страна Медведев , който е трети подложен, започва против Лоренцо Сонего, а при възможен триумф го чака конфликт с Миомир Кецманович или Кристофър О’Конъл. На четвъртфинала бихме могли да забележим напълно съветски конфликт сред някогашния №1 и Карен Хачанов.

Поставеният под №2 Феликс Оже-Алиасим стартира против квалификант, а на възможния осминафинал ще се изправи против Ришар Гаске или Маркос Гирон. Потенциалният четвъртфинал в тази част на схемата е доста забавен, защото в него можем да забележим конфликт сред канадеца и Холгер Руне. Миналия сезон двамата играха на финала в Стокхолм и на полуфинала в Париж, като си размениха по една победа.

Междувременно четвъртия в схемата Андрей Рубльов стартира сезона с мач против Роберто Баутиста Агут, след което би могъл да се изправи против Анди Мъри или Себастиан Корда. Потенциален конкурент на руснака на четвъртфинала е шестият подложен Яник Синер.

Пълния чоп за Adelaide International 1 можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР