Две от положителните проби на коронавирус в Сливенско през последното

...
Две от положителните проби на коронавирус в Сливенско през последното
Коментари Харесай

Жена от Нова Загора се е заразила с COVID-19 в местна производствена фирма

Две от позитивните проби на ковид в Сливенско през последното денонощие са от към този момент диагностицирани пациенти, прецизираха от Областния спешен щаб.

Така от записаните осем случая през днешния ден, новите случаи са шест. Става дума за двама пациенти, на които са направени контролни проучвания след извършено лекуване. Но пробите са отчели позитивен резултат за съществуване на ковид.

Трима са болните в община Нова Загора, двама - в община Сливен и един - в община Твърдица, по данни на РЗИ. Хоспитализирани са трима инфектирани, останалите организират лекуването си в домашни условия.

Една от пациентките, гражданин на Нова Загора, се е инфектирала на работното място в локална индустриална компания. За останалите епидемиологичните изследвания не престават. Към момента данните са, че те са се инфектирали от разнообразни източници.

В област Сливен под карантина са 713 души, осем са новозаразените с COVID-19

През миналото денонощие са осъществени 308 инспекции за съблюдаване на карантина на територията на региона, оповестиха от ОД на МВР-Сливен. При направените инспекции e открит един случай на нарушение.

Извършени са девет инспекции за съблюдаване на противоепидемичните ограничения - формирани са 18 протокола за предизвестие и седем акта за неносене на защитни маски.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР