Две от новите попълнения на Барселона - Франк Кесие и

...
Две от новите попълнения на Барселона - Франк Кесие и
Коментари Харесай

Две от новите попълнения на Барса могат да си тръгнат, ако не бъдат регистрирани до събота

Две от новите попълнения на Барселона - Франк Кесие и Андреас Кристенсен, могат да си тръгнат като свободни сътрудници, в случай че клубът не ги записва до събота, когато е първият мач на каталунците в Ла Лига. Според ESPN към този момент това е единствено опция, важаща само за тези двама играчи, тъй като те дойдоха на " Камп Ноу " като свободни сътрудници. В техните контракти с клуба има клаузи, които им дават това право. Според източника Кесие и Кристенсен за момента не считат да се възползват от тази алтернатива, само че в случай че скоро клубът не реши казуса, обстановката може да се промени.

Другите три нови попълнения - Рафиня, Роберт Левандовски и Жул Кунде, също не са регистрирани. За тях обаче клубът заплати трансферни суми и те не могат да си тръгнат по упоменатия метод. Сержи Роберто и Усман Дембеле, които подписаха нови контракти, също би трябвало да бъдат регистрирани като нови играчи, само че и това не се е случило досега.

Президентът на Барселона Жоан Лапорта твърди всичките седем футболисти, че казусът с техните картотеки ще бъде позволен допустимо най-скоро. Това би трябвало да се случи най-късно до края на месеца.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР