Две от най-популярните и обичани български актриси, Стефания Колева и

...
Две от най-популярните и обичани български актриси, Стефания Колева и
Коментари Харесай

Стефания Колева и Йоанна Темелкова за вълнуващото събитие на Edna.bg и пътя на актрисите

Две от най-популярните и обичани български актриси, Стефания Колева и Йоанна Темелкова , се появиха дружно в ефира в предаването „ Събуди се “ през днешния ден.

Поводът за това е повече от прелестен – предстоящото  специално събитие на Edna.bg " Историите на Edna жена: Сценарият на живота " , което ще се състои на 5 декември. 

На събитието към двете актриси ще се причисли и колежката им Милица Гладнишка, а водещ ще бъде Георги Блажев.

" Историите на Edna жена: Сценарият на живота "  ще даде опция да се срещнем от първо лице с вълнуващия живот на актрисите зад кадър, да проследим стъпките от техния персонален " сюжет " , който ги е довел до решението да се занимават с тази специалност и да не престават да ни радват на сцената и от екрана.

От гостуването на Стефания Колева и Йоанна Темелкова в ефира на " Събуди се " разбрахме, че двете актриси са единомислещи, че не съжаляват нито за момент, че са тръгнали по този път. 

" С специалността одухотворявам и доста неща, които действително като човек не бих могла да изживея. Всички тези разбори, които вършим, до момента в който репетираме на маса, самия развой, тази дребна лаборатория, която се случва, до момента в който излезе представлението, са ми доста от изгода и мисля, че в допълнение ме обогатяват. " – сподели Стефания. 
                             

" Не знам за друга специалност, която може да те обогати по метода, по който нашата го прави, тъкмо поради процеса – преди, дори и след зрелище. " – добави Йоанна.

Въпреки че от позицията на фен играта на актьорите наподобява, че се случва с лекост, пред създателя са изправени невидими за останалите провокации. 
                             

" Трябва по някакъв метод доста откровено да го представиш [героя си], тъй че публиката да не се усеща излъгана. В този смисъл мисля, че е мъчно. " – сподели Стефания Колева. 

Какво още споделиха двете любимки на публиката броени дни преди специфичното събитие на Edna.bg в ефира на NOVA, вижте във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР