Две от най-натоварените железопътни трасета в западната част на Германия

...
Две от най-натоварените железопътни трасета в западната част на Германия
Коментари Харесай

Затварят за ремонт две от най-натоварените железопътни трасета в Германия

Две от най-натоварените железопътни трасета в западната част на Германия ще бъдат затворени през днешния ден вечерта за няколко седмици заради неотложни поправки, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки  ДПА. 

Германската компания " Дойче бан " (Deutsche Bahn) ще спре в 21:00 ч. локално време (22:00 ч. българско време) придвижването на влаковете по железопътната линия сред градовете Есен, Бохум и Дортмунд. Тя ще бъде затворена в продължение на седем седмици. 

" Дойче бан " заяви, че влага 4,3 милиона евро в подмяната на 17,5 километра железопътни релси, на кабели с дължина от 9 километра и на други инфраструктурни детайли. Ремонтните действия ще бъдат осъществени в региона на Бохум. 

Повечето влакове на дълги дистанции ще бъдат пренасочени от Дортмунд, през Гелзенкирхен до Есен. Времето на пътешестване ще се удължи с към 10 минути, показва немският железопътен оператор. 

Поради ремонтни действия е затворена и железопътната линия сред градовете Оберхаузен, Везел и Емерих в немската провинция Северен Рейн-Вестфалия. Движението по това трасе е спряно за две седмици. 

Маршрутите на някои влакове на дълги дистанции, измежду които на скоростната линия Франкфурт-Амстердам, ще бъдат изменени. Те няма да стопират на гарите в Арнем, Оберхаузен, Дуисбург и Дюселдорф.

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР