Две от най-големите и популярни Castlevania игри се завръщат за

...
Две от най-големите и популярни Castlevania игри се завръщат за
Коментари Харесай

Castlevania: Requiem ни връща в класическата серия на вашия PS4

Две от най-големите и известни Castlevania игри се завръщат за PlayStation 4 , в случай че може да се има вяра на изтекла информация от борда за рейтинги на видео игри в Южна Корея. От регистрацията там проличава, че Konami приготвя въпросната сбирка, която се назовава Castlevania: Requiem.
В пакета влизат PlayStation класиката Castlevania: Symphony of the Night , която мнозина смятат за най-хубавата от поредицата, както и SNES шлагера Castlevania: Rondo of Blood . Почти несъмнено е, че компилацията ще излезе и на Запад, защото в описанието се споделя, че играта има британски език.

Засега не знаем по кое време обаче можем да я чакаме и дали двете игри ще бъдат елементарни портове или модифицирани по някакъв метод. Имайки поради, че те са 2D заглавия, тук по-трудно може да се работи с пикселната графика, само че най-малко резолюцията може да се усили.

Що се отнася до самата поредност Castlevania, от излизането на Castlevania: Lords of Shadow 2 преди няколко години тя като че ли се позагуби. Истината е, че Konami по принцип в последно време не прави нищо с доста от поредиците си. Така действителният въпрос е дали пък в това време Symphony of the Night няма да бъде включена в новообявената PlayStation Classic?
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР