Двe от най-добрите модела Bluetooth тонколонки на JBL ще получат

...
Двe от най-добрите модела Bluetooth тонколонки на JBL ще получат
Коментари Харесай

Новите портативни тонколони на JBL ще разполагат с Wi-Fi и Dolby Atmos

Двe от най-хубавите модела Bluetooth тонколонки на JBL ще получат сериозен ъпгрейд, добавяйки опция за Wi-Fi връзка и усъвършенствани функционалности за свързване, както и първото в историята на JBL внедряване на Dolby Atmos в портативна тонколона.

Моделите Boombox 3 и Charge 5 към този момент бяха солидни разновидности за Bluetooth портативна тонколона, само че в този момент се издигат на ново равнище на улеснение в новите си форми: JBL Boombox 3 Wi-Fi и JBL Charge 5 Wi-Fi.

И двата модела ще получат цялост от функционалности с Wi-Fi, в това число Apple AirPlay 2 за потребителите на iOS, разширението Multi-Room Music на Alexa, което ви разрешава да командвате тонколоните в целия си дом и даже поддръжка на Chromecast. Те ще се възползват и от по-голямата честотна лента на Wi-Fi връзката спрямо Bluetooth.

По-голямата и по-мощна JBL Boombox 3 е единствената, която получава поддръжка на Dolby Atmos – за първи път JBL прави това в портативна колонка (но компанията познава добре технологията от своите саундбарове, като да вземем за пример извънредно впечатляващия JBL Bar 1300X). В момента обаче аудиото Atmos е лимитирано до услугата за стрийминг Tidal, която би трябвало да бъде обвързвана посредством приложението JBL One. Apple Music и Amazon Music Unlimited HD също го поддържат, тъй че се надяваме в бъдеще да има поддръжка и за тях.

За Wi-Fi версиите на тези тонколони ще би трябвало да платите малко повече в сравнение с за елементарните им версии единствено с Bluetooth, като Boombox 3 Wi-Fi ще коства 549 паунда (около 680 щатски долара), а Charge 5 Wi-Fi ще ви коства 229 паунда (около 280 щатски долара). Продуктите ще бъдат налични в средата на този месец в Съединени американски щати, а у нас ще се появят евентуално малко по-късно.

За Charge 5 цената е съвсем двойно по-висока, макар че новите интелигентни функционалности може да са задоволително улеснение, с цел да ви разколебаят, когато имате потребност от добра Bluetooth колонка.

И двата модела оферират здрава структура и солидна водоустойчивост, което ги прави чудесни за пътувания измежду природата или даже на плажа и около басейна, като разполагат с дълъг живот на батерията (20-24 часа), което значи, че не е належащо да бъдат непрекъснато прикрепени към контакта.

Поддръжката на Wi-Fi има за цел да направи тези тонколони по-добри и в домашни условия, като това разрешава по-добри благоприятни условия и по-високо качество на звука. Така че, въпреки да плащате малко повече, получавате тонколони, които могат да се употребяват във всевъзможни условия.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР