Две от младите звезди на Байерн в лицето на Йосуа

...
Две от младите звезди на Байерн в лицето на Йосуа
Коментари Харесай

Кимих: Байерн трябваше да бие със 7:2

Две от младите звезди на Байерн в лицето на Йосуа Кимих и Никлас Зюлер обявиха след провалянето с 1:2 от Реал Мадрид, че предвид на показаното на терена, е трябвало баварците да реализират разгромна победа.

Реал е покрай финала, нанесе тежък удар на Байерн

Именно Кимих даде заслужена преднина на немския първенец преди Марсело да изравни в 44-ата минута, а след груба неточност на Рафиня, Марко Асенсио да осъществя второто попадение за Реал.

"Никой не можеше да се оплаче, в случай че бяхме спечелили с 5:2 ", съобщи Зюле, който влезе в игра още през първото полувреме на мястото на контузилия се Жером Боатенг. "Мисля, че в никакъв случай не съм виждал Реал Мадрид толкоз слаби в Мюнхен. "

Кимих стигна по-далеч и на въпрос, какво мисли за мнението на Зюлер, отговори: "Аз бих споделил 7:2. "

Кимих разяснява и своя гол, при който изненада Кейлор Навас, който очакваше центриране, а не изстрел от дребен ъгъл. Оказва се, че попадението не е плод на шанс, а на предварителна работа от крайния защитник.

"Знаех, че Навас е вратар, който обича да спекулира в тези обстановки. Мислех по тази причина преди мача и знаех какво ще направя в такава обстановка. Така че да, беше преднамерено. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР