Две от жертвите остават в стабилно състояние, докато един от

...
Две от жертвите остават в стабилно състояние, докато един от
Коментари Харесай

ФБР разследва мотива за престъпление от омраза при стрелбата по палестински студенти във Върмонт

Две от жертвите остават в устойчиво положение, до момента в който един от мъжете остава в болница със съществени пострадвания.

Заподозрян, Джейсън Дж. Итън се призна за почтен по три обвинявания за опит за ликвидиране от втора степен по време на чуване в понеделник.

„ Има понятен боязън в общностите в цялата страна “, сподели господин Гарланд в забележки от прокуратурата на Съединени американски щати Служба за южния окръг на Ню Йорк в понеделник.

„ Дори до момента в който приказваме, ATF и ФБР проверяват трагичната пукотевица на трима мъже от палестински генезис във Върмонт. Това следствие, в това число дали това е закононарушение от ненавист, продължава “, добави той. „ Министерството на правораздаването е готово да даде всякаква помощ, от която нашите държавни и локални сътрудници в правоприлагането се нуждаят, до момента в който работим дружно, с цел да защитим нашите общности. “

Насилието в събота следва продължаващата блокада на Израел в Газа, където повече от 14 000 души, в това число хиляди дами и деца, са били убити по време на ответни бо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР