Две от големите звезди в хитовия медицински сериал на NOVA

...
Две от големите звезди в хитовия медицински сериал на NOVA
Коментари Харесай

Две големи звезди от "Откраднат живот" с екзотично пътешествие в Дубай

Две от огромните звезди в хитовия медицински сериал на NOVA " Откраднат живот " се отдадоха на екзотично странствуване в неповторимия и хубав Дубай. Любимите на феновете Марта Вачкова и Владо Пенев са дружно в магнетичния и съвременен град.

Актрисата показа много фрагменти от ваканцията си в Дубай. На един от фрагментите тя е дружно с Дарина Павлова, с която от дълго време са приятелки. Всъщност Владо и Марта са там, с цел да отпразнуват рождения ден на артиста. Той навърши 62 години преди дни.

Виж още:

Марта Вачкова и Дарина Павлова са близки приятелки от студентските си години във ВИТИЗ и към този момент 35 години са неразделни, въпреки че вдовицата на Илия Павлов от дълго време не живее в България, а дели времето си сред Италия и Съединени американски щати и непрестанно обикаля по света.

От Дубай Вачкова пусна видео и със светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия шадраван в Дубай, който бе открит преди броени дни - с повърхност от 1300 квадратни метра на изкуствения остров " Палм джумейра ". Тримата са обиколили най-зрелищните атракции, без да жалят сили, излиза наяве от снимки и клипчета в обществените мрежи.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail:  https://www.instagram.com/martina_vachkova/, https://www.instagram.com/vladopenev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР