Две от големите имена на българската музикална сцена- 100 кила

...
Две от големите имена на българската музикална сцена- 100 кила
Коментари Харесай

100 кила и Маги Джанаварова взривиха Любимец 

Две от огромните имена на българската музикална сцена- 100 кила и Маги Джанаварова, бяха специфични посетители на Любимец за празника на града. Двамата се раздадоха на повече от 100%, с цел да създадат вечерта в действителност незабравима.

Експлозия от страсти, танци и въодушевление се развихри на площада, където дребни и огромни танцуваха и се забавляваха. „ 100 кила и Маги Джи “ скандираха почитателите, пристигнали да се допрян до мечтаните реализатори. Част от екипа на сцената бяха и Светлин Къслев – саксофон и гайдарите Лазар и Анастас, които в допълнение способстваха за незабравимия празник.

За да вдигне още повече градуса на настроението по време на концерта, рапърът предложения на сцената двама мъже от публиката, които му направиха усещане със своите танци.

Публиката беше невероятна! Много съм удовлетворен от страхотния ваучър, който си направихме! Готов съм да дойда още веднъж, с цел да се забавляваме! Благодаря за поканата на уредниците,– сподели 100 кила преди да си тръгне от сцената.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР