Две от фирмите на Ружа Игнатова са прехвърлени на баща

...
Две от фирмите на Ружа Игнатова са прехвърлени на баща
Коментари Харесай

Работата Е Дебела! Вижте Какви Далавери Е Въртяла Фараонката Ружа Игнатова В България!

Две от компаниите на Ружа Игнатова са трансферирани на татко й Пламен, с адрес в Габрово. Местните познават семейството и членовете й, само че не са ги виждали повече от 10 години.

Други две от компаниите са трансферирани на името на общ служащ, обитавал в общежитията на Националния център по публично здраве и разбори в столичния квартал " Стрелбище ".

" Той в действителност е кръговиден сирак. Няма дом, няма къде да живее и затова му е дадена опция да живее в служебното общежитие " - показва доцент Теодор Панев, основен секретар на НЦОЗА.

" Собственост се прикрива и по този метод едни компании купуват други, вливат се, сливат се и става една голяма каша, най-после въобще не е ясно кой ще носи отговорността и кой ще заплаща сметката ", разяснява юрист Ивайло Дерменджиев.

Финансовата пирамида OneCoin работи допълнително от 20 страни. Тя е учредена през 2014 година - годината, през която Игнатова е печели наградата за бизнес дама на годината у нас. Тя е ръководела структурата до октомври 2017 година, когато следите й се губят.

Правосъдното министерство на Съединени американски щати заяви, че по отношение на пирамидата OneCoin американските управляващи са задържали брата на Ружа Игнатова - Константин Игнатов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР