Две от фирмите, които са с опростени данъци, са на

...
Две от фирмите, които са с опростени данъци, са на
Коментари Харесай

Ето кой е собственикът на 2 фирми с опростени 277 милиона лева данъци

Две от компаниите, които са с опростени налози, са на подставено лице. Техен притежател се оказва Станислав Начев, който е задържан през 2011 година за основаване на предпоставки за данъчни заеми на компании, осведоми bgonair.bg.

На 10 милиарда лева възлизат отписаните от Национална агенция за приходите, поради изтекла отминалост вземания на компании единствено за 3 години.

На столичния бул. "Черни връх " има регистрирани 2 компании, които са с опростени към 300 млн. Това са компаниите "Афелия " и "Синтия ". Интересното е, че на този адрес има регистрирани още 75 компании на същия притежател.

Опростените налози на "Афелия " ЕООД са 197 млн. лева, а на "Синтия " малко над 80 млн. лева Според комерсиалния указател техен притежател е Станислав Начев.

На адреса не откриваме никого. А предметът на активност на всичките 77 компании е разнороден. Това обаче надалеч не са всички сдружения, регистрирани на името на Начев.

Станислав Начев е записал 19 компании на този компании на бул. "Монтевидео ". Част от сдруженията към този момент са закрити, а едно от тях е предложило даже импресарски услуги. Въпреки огромния брой на регистрациите - не го откриваме и тук.

А за това, че страната няма да получи парите от налозите от тези компании, е било ясно от дълго време. През ноември 2011 ГДБОП арестува Станислав Начев и още деветима души. Под шапката на легални адвокатски адвокатски фирми арестуваните съветвали огромни компании, с цел да им обезпечат данъчен заем.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР