Две от емирствата в състава на ОАЕ - Дубай и

...
Две от емирствата в състава на ОАЕ - Дубай и
Коментари Харесай

Дубай и Абу Даби отварят търговските центрове

Две от емирствата в състава на ОАЕ - Дубай и Абу Даби, възобновяват работата на комерсиалните центрове, които преди този момент бяха затворени като част от битката против разпространяването на ковид.

Телевизионният канал „ Ал-Арабия " отбелязва, че Департаментът по общините и превоз на емирството на Абу Даби е решил да отвори още веднъж комерсиалните центрове с потенциал от 30%. Също по този начин, в събота ще бъде обновена работата на публичния превоз, който беше спрян за два дни по отношение на плануваната стерилизация на рейсовете.

Според вестник Emarat Al-Youm, управляващите на емирство Дубай са одобрили проект за отваряне на пазарите и комерсиалните и бизнес центрове. Отбелязва се, че този проект включва четири стадия.

Според последните данни на Министерството на здравеопазването на ОАЕ, броят на случаите на ковид в емирствата се е нараснал до 8 288. Според Министерството на здравеопазването на емирството през последните дни са регистрирани съвсем 500 нови инфектирани и шест смъртни случая. От началото на пандемията в страната са умряли 52 пациенти с ковид, 1546 са се възстановили.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР