Две от емблематичните лица на българската хип-хоп и поп музика

...
Две от емблематичните лица на българската хип-хоп и поп музика
Коментари Харесай

Кристо и Лора Караджова се завръщат като дует

Две от емблематичните лица на българската хип-хоп и поп музика – Кристо и Лора Караджова, застават още веднъж под светлините на прожекторите. Динамичното дуо, отговорно за четири №1 шлагера и над 100 милиона гледания, се е постарало и този път да обезпечи.

незабравимо преживяване на меломаните. Новата ария, чиято премиера в You Tube ще бъде на 10 февруари, в 20:00 часа, е съвършена композиция от острите като бръснач рими на Кристо и заразителните вокали на Лора и дава обещание да бъде шлагер. А видеото към нея самоуверено може да бъде наречено кинематографичен театър, включващ зашеметяващи визуализации, които показват присъщия жанр на двамата реализатори. От очарованието на красивите дами до плача на диви спортни коли и неукротимото наличие на същинска пантера, Кристо и Лора уголемяват границите и предефинират играта в модерната музиката.

„ Липсваха ни нашите почитатели и това завръщане е нашият метод да им благодарим за любовта и поддръжката. Искахме да създадем нещо, което освен да резонира с техния усет, само че и да издигне българската музика до нови висоти. Подгответе се за диво каране – няма задръжки! И този сингъл е единствено началото – имаме още доста в ресурс “, споделя Кристо.

Кристо и Лора са начертали вълнуваща пътна карта за 2024 година с проекти за още сингли, които ще покажат еволюцията на тяхната артистична синергия. Като огромен край на тази музикална приказност дуетът е подготвен да издаде дълго чакан взаимен албум, който дава обещание да бъде майсторски клас по музикално съдействие.

Двамата реализатори преплитат своите професионални пътища през 2012 година, когато записват песента „ Оставам тук “, която става цялостен шлагер. Следват „ Повече от всичко “ (2013), „ Paradise “ (2014) и „ No Mercy “ (2015) – всичките №1 в класациите. 2024 е годината за нов старт на дуета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР