Две от американските легенди в тениса - Джим Къриър и

...
Две от американските легенди в тениса - Джим Къриър и
Коментари Харесай

Джим Къриър: Джокович има сили за още 5-6 титли от Големия шлем

Две от американските митове в тениса - Джим Къриър и Анди Родик, споделиха пред Tennis Channel, че настоящият №1 в света Новак Джокович има сили за повече трофеи от другите две тенис суперзвезди сега Роджър Федерер и Рафаел Надал до края на кариерите на тримата огромни.

" Така както аз виждам нещата, в случай че гледаме нещата от през днешния ден нататък, имам вяра, че Новак ще завоюва повече трофеи от " Големия шлем " от другите двама играчи. Мисля, че Надал ще приключи втори в това съревнование. Федерер може би има сили за още един мейджър трофей. Мисля, че Надал може да завоюва още 2-3 трофеи, до момента в който в обсега на Джокович са 5-6, стига да е здрав, несъмнено ", показа Къриър, добавяйки, че сърбинът е " откраднал " купата на " Уимбълдън " през 2019 година, когато избави 2 мачбола и прекърши в трагичен край Федерер.

" По моему, нещата са ясни. Мисля, че Новак е любимец №1 на 3 от 4-те " Шлем " -а в идващите 1-2 години. Ако вземем 2020, той пропусна " Уимбълдън " (турнирът бе анулиран тази година поради пандемията), където отдавна е най-хубавият състезател. На US Open той уцели дамата на линиите. Сега има неизясненост към Australian Open. Новак несъмнено си мисли: " Хайде, би трябвало да сме на корта, би трябвало да изиграем тези мачове, до момента в който съм в разцвета на силите си ", пък разяснява Родик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР