Две основни училища в Корк бяха обявени за победители в

...
Две основни училища в Корк бяха обявени за победители в
Коментари Харесай

Училища в Корк печелят най-добрите награди в национално предизвикателство за 3D принтиране

Две съществени учебни заведения в Корк бяха оповестени за спечелили в народен конкурс за дизайн, който употребява 3D принтиране, с цел да отговори на провокациите, свързани с устойчивостта в техните учебни заведения.

Състезанието е част от европейска стратегия, която дава на учителите достъп до най-новата информация и технологии и „ разсънва интерес към STEM в класната стая “.

Национално учебно заведение Ballinacarriga и Национално учебно заведение Drinagh, ситуирани покрай Dunmanway в Западна Корк, бяха оповестени за спечелили в „ Производство на здравословно бъдеще “ 2023 година – предизвикателство за планиране на 3D щемпел.

Състезанието се координира от I-Form, Научната фондация Ирландия Изследователски център за напреднало производство; и Stryker, световна компания за медицински технологии. Проектът, подсилен от Европейския институт за нововъведения и технологии – Производство, провокира младите възпитаници да дадат „ втори живот “ или „ удължение на живота “ на нещо, което другояче би могло да бъде изхвърлено, кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР