Две онлайн петиции, две разделени Македонии, две послания в различна

...
Две онлайн петиции, две разделени Македонии, две послания в различна
Коментари Харесай

Гарванлиев: Велик македонец или просто човек с български паспорт

Две онлайн петиции, две разграничени Македонии, две послания в друга тоналност както към обществото, по този начин и към самия Васил Гарванлиев: едните не желаят той да съставлява Северна Македония на тазгодишната Евровизия, тъй като имал и български паспорт. Другите пък събират подписи в негова поддръжка.

Ако четете горните редове, значи сте се събудили в Македония: в своята татковина, където вместо с " положително утро " ви посрещат със описи за нови разделения сред хората.

Институциите все по този начин не престават да ни се подиграват, само че пък в последно време не сме имали митинги и контрапротести, пленуми и контра пленуми, ритници заради недоумение и противоречие. И с цел да не се проточи прекомерно доста паузата на помирение, ние направихме нова крачка – към дъното.

Не беше елементарно, само че когато човек желае – всичко е допустимо. И таман когато апологетите на националната ни тактика " Ние сме неповторими само в своите разделения " към този момент обезпокоително се провикнаха " Леле, хора, останахме без работа! ", на сцената излезе нашата съседка в ролята на изконен противник.

Патриотизъм и от двете страни на границата
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР