Две обвинения за 20-годишния Иван Чонтов, вземат му кръвна проба

...
Две обвинения за 20-годишния Иван Чонтов, вземат му кръвна проба
Коментари Харесай

Бащата на джигита с джипа от Бургас плаши свидетели: Знаеш ли кой съм аз!?

Две обвинявания за 20-годишния Иван Чонтов, вземат му кръвна проба за алкохол и опиати
Като зарязал джипа в Равадиново, тичал с нож в ръка

" Знаеш ли кой съм аз!? ", заканвал се бащата на джигита с джип Иван Чонтов на неколцина младежи, станали директни очевидци на екшъна, разкриха от прокуратурата в Бургас.

Както " 24 часа " през вчерашния ден писа, поради опитите да влияе на очевидците да трансформират показанията си или въобще да се откажат от тях, бащата на Иван Чонтов - Петко Чонтов бе арестуван с полицейско предписание за денонощие. От прокуратурата към момента не са решили дали да изискат удължение на ареста за 72 часа.

Такова обаче към този момент е направено за Чонтов-младши, против който има повдигнати две обвинявания. Едното е по чл.270 от Наказателен кодекс - който попречи на органите на реда да изпълнят отговорностите си по работа, а другото е за безчинство, посочи районният прокурор на Бургас Мария Маркова. Ако бъде приет за отговорен законът и за двете закононарушения планува до 3 година отнемане от независимост. 

Все още не са ясни претекстовете за дивия екшън, сътворен от Иван Чонтов, който служители на реда преследваха от Бургас до Равадиново по-миналата нощ. Летейки с мощен джип, младежът помля пет коли и се блъсна в пътнически рейс, а най-после удари паркирана кола в село Равадиново и избяга. По данни на проверяващите слизайки от джипа той  е държал нож. Открит е едвам на идната заран в региона на къмпинг " Каваци ". 

И по време на преследването и преди този момент младежът е бил с много несъответстващо държание. Това постанова да бъде тествано неговото психическо положение, сподели шефът на ОД Министерство на вътрешните работи ст.комисар Калоян Калоянов. Въпреки че Чонтов е отказал да даде кръвна проба за алкохол и опиати такава ще му бъде взета по правосъден ред. Пробите с дрегер след ареста му бяха негативни. Няма данни Чонтов да се е познавал с момичето, от което се е опитвал да вземе телефон минути преди гонката с полицията.[**sorce_name**]
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР