Две обвинения ще бъдат повдигнати на мъжа, причинил катастрофа с

...
Две обвинения ще бъдат повдигнати на мъжа, причинил катастрофа с
Коментари Харесай

Две обвинения повдигат на мъжа, причинил катастрофа с двама загинали на Тракия

Две обвинявания ще бъдат повдигнати на мъжа, предизвикал злополука с две жертви на Автомагистрала " Тракия ". Това заяви за Българска телеграфна агенция представителят на Окръжна прокуратура - Сливен Ваня Белева.

Вчера (26 октомври) двама души починаха при гонка с мигранти, при която автомобил " Мазда 6 " с 14 души в него, се опита да избяга от полицейска инспекция и се обърна. На място починаха двама - един от транспортираните мигранти и спътникът на лидера, който е бил българин. Пострадалите, измежду които и лидерът на автомобила, бяха откарани в лечебни заведения в Сливен и Ямбол.

 27-годишният водач, който е от Бургаска област, към момента е в болница, само че без заплаха за живота. Когато бъде изписан, той ще бъде арестуван и ще му бъдат повдигнати обвинявания за злополука с двама починали и голям брой ранени, както и за трафик на мигранти, уточни прорурор Белева.

Петима от мигрантите, определящи се като афганистанци, през вчерашния ден бяха освободени от болничното заведение и преведени в „ Специален дом за краткотрайно настаняване на чужденци " - Любимец. Останалите са в лечебни заведение в Сливен и Ямбол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР