Две обвинения повдигна прокуратурата на мъжа, прегазил 17-годишната Виктория от

...
Две обвинения повдигна прокуратурата на мъжа, прегазил 17-годишната Виктория от
Коментари Харесай

Майката на убитото на пътя момиче не е знаела с кого е била навън

Две обвинявания повдигна прокуратурата на мъжа, прегазил 17-годишната Виктория от село Гърмен. Едното от тях е, че не е спрял автомобила, когато е видял момичето на пътното платно, а след случая е избягал от местопроизшествието. Другото обвиняване е за ръководство след приложимост на наркотични субстанции.

Петимата мъже, които бяха арестувани дружно с водача, управлявал автомобила, прегазил Виктория - Реджеп Алиев, към този момент са си у дома и нямат повдигнати обвинявания. В ареста остава единствено Алиев, защото съгласно прокуратурата в регионалния град има действителна заплаха той да се укрие. Трагичният случай стана в събота вечер на прав неосветен сектор. А тестът за опиати на водача се оказа позитивна.

Майката на 17-годишната Виктория към момента не знае никакви детайлности за съдбовния случай, лишил живота на щерка ѝ. Не подозира и с кого момичето е излязло на открито в събота вечер.

" Детето ми си беше вътре, у дома, дадох 5 лв. и да върви до магазина да пазари, тя ми е докарала яденето да готвим, като ми докара яденето имаше една остаряла умряла жена и ми сподели по този начин - ще ходя долу да виждам и както излезна щерка ми, повече не се е върнала, е това знам, това ви го споделям ", съобщи Зоя, майка на Виктория.

Близките на Виктория се надяват казусът бързо да се обясни и отговорните да получат санкции.

Това не е първото нарушение за Реджеп Алиев - водачът, управлявал автомобила, който прегази Виктория. През 2019 година той е бил осъждан за шофиране след приложимост на опиати. Адвокатът му Александър Гюнджиев към този момент отхвърли да разяснява случая.

" На тоя стадий очевидно, че казусът още не е развързан, може би по тази причина всичко е обикновено, може би, в случай че се разплете казусът, ще има някакво напрежение, в случай че въпреки всичко има някъде една покруса, която приключва със смъртен случай ", съобщи Владимир Донков - заместник-кмет на Гърмен.

Момичето е било щерка на разведени родители. Нейни познати я разказват като доста тиха и скромна госпожица.

Автор: Станислава Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР