Две новородени мъжки леопардчета бяха представени в Зоопарка във Варна.

...
Две новородени мъжки леопардчета бяха представени в Зоопарка във Варна.
Коментари Харесай

Представиха сладки бебета леопардчетата в Зоопарка във Варна

Две новородени мъжки леопардчета бяха показани в Зоопарка във Варна.
 Българска телеграфна агенция
Директорът на атракциона Иванка Стоянова описа, че са родени на 10 април. Леопардите са чеда на двойката, която пристигна във Варна в края на септември от частен зоопарк в Словакия.
 Българска телеграфна агенция
" Единият от родителите е със общоприетата леопардова шарка, другият е черен. Бебетата наподобяват по същия метод. През първия месец майката беше неразделно с момчетата ", сподели още Стоянова.

По думите ѝ едвам в този момент бебетата са почнали да изследват света и да излизат на открито. " Възрастните леопарди са предоставени на зоопарка като размножителен заем ", напомни Стоянова. Поради тази причина бебетата ще бъдат изпратени в Словакия.
 Българска телеграфна агенция
Те ще живеят във Варна най-малко до момента в който не навършат четири месеца. По предварителни данни ще са край морето до 1 септември. Стоянова добави, че към този момент е завършил ремонтът на местообитанието на леопардите, вървят процедурите по въвеждането му в употреба.
 Българска телеграфна агенция
Тогава жителите и гостите на Варна ще могат да видят бебетата леопарди. Междувременно в зоопарка чакат поколение на елените лопатари и доста типове птици. Тигрите, които дойдоха дружно с леопардите, се усещат прелестно, само че към момента няма да имат поколение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР