Две нови линейки с модерно медицинско оборудване предоставиха на Медицинския

...
Две нови линейки с модерно медицинско оборудване предоставиха на Медицинския
Коментари Харесай

МВР получи две линейки за центровете за мигранти

Две нови коли за спешна помощ с съвременно здравно съоръжение предоставиха на Медицинския институт на Министерство на вътрешните работи от Мисията на Международната организация по миграция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Вътрешният министър Младен Маринов благодари на представителите на Международната организация по миграция по време на публична гала. Той акцентира, че дарението е поддръжка от страна на МОМ за напъните, полагани от страната ни за обезпечаване на подобаващи условия за здравно обслужване и достъп до профилирана здравна помощ на мигрантите.
 Фондация желае отбрана на хората без поданство у нас
Фондация желае отбрана на хората без поданство у нас

Чужденците се опасяват да подават молба в дирекция " Миграция "

" То е и израз на построеното в годините устойчиво съдействие сред Министерство на вътрешните работи и организацията и обезпечава на екипите на Медицинския институт по-висока подвижност и опция за бърза реакция в виновната им задача - избавяне на човешки животи ", сподели Маринов.

Представителят на МОМ за България Радослав Стаменов акцентира, че с дарението потвърждават уговорката си като предвидим сътрудник . Той пожела на медиците по-рядко да им се постанова да употребяват колите за спешна помощ.

На церемонията участваха представители на МОМ, министър Маринов, шефът на института проф. доктор Ненчо Смилов, д.м., и началникът на политическия кабинет на вътрешния министър Михаил Златанов разгледаха от близко колите за спешна помощ и оборудването в тях.

Техниката е предоставена по план , изпълняван от МОМ в границите на Механизма за незабавно подкрепяне.
 400 мигранти проведоха следващ митинг на Лесбос
400 мигранти проведоха следващ митинг на Лесбос

В митинга участваха най-вече дами, деца и възрастни хора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР