Две нови композиции ще представят феноменалните BOND квартет по време

...
Две нови композиции ще представят феноменалните BOND квартет по време
Коментари Харесай

BOND ще направят световна премиера на нови композиции на концерта си в София на 26 март

Две нови композиции ще показват феноменалните BOND квартет по време на грандиозния си концерт в зала 1 на НДК на 26 март. Парчетата ще бъдат изсвирени за пръв път освен пред родната аудитория, а и в международен мащаб, което прави идния музикален театър на международните кросоувър звезди в България в действителност неповторим по рода си!

Най-успешният дамски струнен квартет в света ще открие блестящото шоу у нас със “Zadok ” - първата от двете нови композиции, написана от самите BOND в съавторство с известния британски продуцент Кевин Малпас.

В сетлиста, съдържащ повече от 20 части, представящи най-хубавото от международно приетото им творчество попада и “Panthera ” - втората ария на BOND, която ще претърпи своята международна премиера точно в зала 1 на НДК на 26 март!

Четирите мултиталантливи дами към този момент нямат самообладание да посетят столицата, издадоха още уредниците на събитието от ZAPP Entertainment. Те са възнамерявали разходка из София за разглеждане на локалната архитектура и проучване на контрастите на другите столетия, оставили своя отпечатък в града. Интересуват се от емблематични паметници и с любознание биха разгледали Паметника на руската войска, Александър Невски, Руската Църква, постройките от царско време и други забележителности.

Колкото до програмата и менюто на BOND, хубавиците ще заложат най-вече на цитрусови плодове, ароматни чайове, джинджифил, хумус и други здравословни изкушения, които избират да употребяват.
След грандиозния музикален театър в София на 26 март, BOND ще се насочат към Пловдив за повторното му сътворяване на 27 март в комплекс СИ’ЛА - събитие, което се чака от жителите на тазгодишната Европейска столица на културата с голямо неспокойствие!

И това не е всичко! Поради огромния интерес, мултиплатинените музикантки от BOND ще изнесат още два концерта у нас, оповестиха преди минути уредниците на събитието ZAPP Entertainment. Двата нови града, които ще имат удоволствието да ги чуят онлайн са Бургас - на 11 юли в Летен спектакъл - Бургас и на 12 юли в морската столица Варна. Билетите за двата града ще могат да бъдат закупени от 22 март в мрежата на Ивентим - България. Подробности за новите летни концерти ще научите скоро!

Билети за събитията в София и Пловдив могат да се открият в мрежата на Ивентим – България в цялата страна и онлайн, както и в Билетна каса НДК и онлайн на tickets.ndk.bg.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР