Две нови авиокомпании и девет нови линии допълват зимното разписание

...
Две нови авиокомпании и девет нови линии допълват зимното разписание
Коментари Харесай

Нови авиокомпании и линии попълниха зимното разписание на летище София

Две нови самолетни компании и девет нови линии допълват зимното разписание на летище " София ", което е в действие от през днешния ден, заяви пресслужбата на летището.

Днес е посрещнат първият полет от Дюселдорф на новата за летище София самолетна компания " Юроуингс " (Eurowings). Компанията ще лети също и сред София и Щутгарт. Маршрутът до Дюселдорф ще бъде обслужван три пъти седмично, а два пъти в седмицата ще се лети до Щутрагт. Полетите ще се реализират с Aribus А319, които транспортира до 144 пасажери ", разясни Зиед Геблауи, общоприет управител " Продажби " на Луфтханза груп за България.

Другата нова самолетна компания за летище София е " Лаудамоушън " (Laudamotion), която ще извършва полети до Виена всеки ден без сряда и неделя.

Полети до градове в Германия, Англия, Франция, Италия, Австрия и Израел са част от зимното разписание. Нови постоянни полети ще има и до Ийст Мидландс, Марсилия, Неапол, Виена, Париж, Нюрнберг и Тел Авив.

Нови направления за самолетна компания Райънеър (Ryanair) са Париж (Бове) и Марсилия. Полетите до френската столица ще се извършват в понеделник, сряда и петък, а тези до Марсилия в сряда и неделя. Авиокомпанията ще продължи да лети и до Тел Авив в сряда и неделя, както и до Ийст Мидландс – всяка събота от 11 януари 2020 година

През зимните месеци самолетна компания Уизеър (Wizz Air) ще продължи да лети до Неапол и Нюнберг. Полетите и до двете дестинации са в понеделник и петък.

Заедно с новите оферти, броят на дестинациите от летище София става 57, а опериращите самолетни компании – 22.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР