Две непълнолетни момичета са привлечени като обвиняеми за нападението над

...
Две непълнолетни момичета са привлечени като обвиняеми за нападението над
Коментари Харесай

Нападателите на заместник главния мюфтия, с обвинение

Две малолетни девойки са привлечени като обвинени за нападението над фамилията на заместител основния мюфтия, оповестиха от прокуратурата, съобщи Народоосвободителна въстаническа армия.

На 27 юни към 11:30 ч. брачната половинка и двете дъщери на Бирали Бирали се намирали на паркинга на магазин в столичния кв. „ Свобода “, когато до тях минали обвинените В.У. и А.З. – и двете малолетни. При разминаването им зародил вербален спор. Обвиняемата А.З. се насочила към едната пострадала и я наплюла, а по-късно блъснала с ръка по лицето друга от фамилията на заместител основния мюфтия. Междувременно другата обвинена - В.У. блъснала и ритнала и третата потърпевша.

На 28 юни двете малолетни девойки са привлечени като обвинени за безчинство, осъществено с изключителна смелост. Наказанието, планувано в закона за сходно закононарушение, е затвор до пет години. Заради възрастта на причинителите и чистото им правосъдно минало, те са с мярка за неотклонение „ Надзор на контрольор при детска педагогическа стая “.

Разследването по делото продължава.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР