Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са загинали при вчерашната

...
Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са загинали при вчерашната
Коментари Харесай

Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са загиналите край Здравец

Две малолетни девойки и 32-годишен мъж са починали при вчерашната злополука край варненското село Здравец, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в морския град.

Катастрофата, която стана нощес, лиши живота на трима души, а други двама бяха ранени, откакто автомобилът, в който са се возили се е блъснал в крайпътно дърво, в региона на село Здравец. Двамата потърпевши - момиче на 17 години и момче на 19 са в положително положение.

Момичето е изписано с травми, а момчето е с фрактура, като ще продължи престоя си в лечебното заведение.

Една от хипотетичните аргументи за тежкият случай е превишена скорост. Към момента няма данни водачът да е бил под влияние на алкохол или опиати.

От полицията допълниха, че починалите и потърпевшите са от Синдел и по всяка възможност са се прибирали от Германия, като автомобилът (BMW) е бил с немски номера. 

Петима души са починали, а 20 са потърпевши при 18 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В София са станали две тежки и 23 леки произшествия, при които има двама ранени.

От началото на ноември жертвите на пътя са 16, а 202-ма са потърпевши. Регистрирани са 166 тежки произшествия на територията на страната.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР