Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са жертвите на адската

...
Две непълнолетни момичета и 32-годишен мъж са жертвите на адската
Коментари Харесай

Две от жертвите на адската катастрофа край Варна са непълнолетни

Две малолетни девойки и 32-годишен мъж са жертвите на адската злополука, станала в сряда по здрач сред авренските села Бенковски и Здравец, оповестиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

Загиналият мъж карал БМВ с немска регистрация. Загубил надзор над колата и тя се блъснала в крайпътно дърво. Ударът се оказал съдбовен за него и двете девойки, а другите двама пасажери – момиче на 17 година и момче на 19 година били ранени и откарани с коли за спешна помощ в болница. Девойката се отървала с леки контузии и след обзор била пратена да се лекува вкъщи, а младежът е настанен в клиника със счупена предмишница и травми, само че заплаха за живота му няма. По случая е формирано досъдебно произвеждане, което ще обяснява повода за тежкия пътен случай.

Участниците в него са поданици на с. Синдел, оповестиха техни познати в обществената мрежа. Хората споделят, че положението на пътното трасе е чудесно и по тази причина постоянно водачи карат по него като на автомагистрала, макар че има рискови завои с противоположен надолнище.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР