Две непълнолетни момчета от Русе изнудвали момиче да им изпраща

...
Две непълнолетни момчета от Русе изнудвали момиче да им изпраща
Коментари Харесай

Хванаха непълнолетни, изнудвали момиче с голи снимки

Две малолетни момчета от Русе изнудвали момиче да им изпраща лични фотоси с порнографско наличие. Младежите са открити при акция на полицията, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

При следствието се оказало, че за интервала от април до октомври тази година двете момчета употребявали подправени профили в обществената мрежа " Инстаграм ". Те правили колажи и по този начин изнудвали малолетно момиче. За да не ги разпространят, желали от него да им изпраща лични фотоси с порнографско наличие.

По време на следствието чиновници на група " Криминална полиция " към районното ръководство в град Две могили открили двамата младежи, които употребявали подправените профили.

При акцията били претърсени два парцела в Русе. От там служителите на реда иззели мобилни телефони и компютри, посредством които протичала връзката с момичето.

Разследването по случая продължава. Полицията работи по документиране на незаконната активност на двете момчета, ревизира се и дали има други пострадали.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР