Две момичета са свалени от товарен кран в Шумен, съобщиха

...
Две момичета са свалени от товарен кран в Шумен, съобщиха
Коментари Харесай

Непълнолетни бяха свалени от товарен кран в Шумен

Две девойки са свалени от товарен кран в Шумен, оповестиха от пресцентъра на полицията в града. Говорителят на дирекцията Ася Йорданова посочи за Българска телеграфна агенция, че двете малолетни девойки са се качили на крана, в региона на железопътната гара в града, с цел да си създадат селфи.

Сигналът, че на шуменската улица " Станционна " са видяни две девойки, качили се на товарнен кран, е подаден, малко след 15:00 часа в петък. Към адреса неотложно са ориентирани избавителен и полицейски екипи.

Пристигналите на мястото пожарникари и служители на реда са открили, че на крана има две девойки, които са свалени незабавно, добави Йорданова и напомни, че чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен и преди са реагирали на сходни сигнали.

От полицията насочат следващ зов за отговорно държание на подрастващите. „ Не излагайте своя и живота на вашите другари на заплаха поради предизвикателство, селфи или в търсене на ексцентрично място за " отбелязване " в обществените мрежи. Няма нищо по-важно от живота и здравето ви ", приканиха от регионалната дирекция на полицията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР