> Две момичета инсценираха отвличане, откриха ги в хасковски хотел

...
> Две момичета инсценираха отвличане, откриха ги в хасковски хотел
Коментари Харесай

2 моми заблудиха всички, че са отвлечени, откриха ги в хотел с момчета!

 > Две девойки инсценираха похищение, откриха ги в хасковски хотел с момчета, съобщиха от полицията в Хасково. Две приятелки на 17 и 22 година подвигнаха на крайник полицейското ръководство в Харманли. В рамките на 2 дни - от 27 октомври, те поддържали заблудата, че са отвлечени от непознати лица. Чрез известия до родителите си, те отстоявали версията, че се намират заключени в Първомай и Чирпан.

Веднага са образувани оперативни групи, които оповестили девойките за търсене и почнали дейности за определяне на местонахождението им.

В хода на оперативно-издирвателните дейности, на 29 октомври, девойките заедно с 1-годишното дете на по-голямата, са намерени в хасковски хотел в компанията на двама свои другари, в положително физическо и психологично здраве.

От диалозите с тях станало известно, че са напуснали домовете си по лично предпочитание, с цел да се видят с момчетата, с които поддържали интернет комуникации и с които желаели да прекарат няколко дни в Хасково.  

Инсценираното отвличане е било за да нямат спор с родителите си. Материалите за държанието на малолетната харманлийка, ще бъдат предадени на Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР