Две момичета бяха нападнати от неизвестен мъж по пътя към

...
Две момичета бяха нападнати от неизвестен мъж по пътя към
Коментари Харесай

Почина едно от ранените с нож деца в Германия

Две девойки бяха нападнати от незнаен мъж по пътя към учебния рейс в предградие на Илеркирхберг в югозападната провинция Баден-Вюртемберг. Едното е умряло в резултат на пострадванията си, съобщи локалният ефирен канал „ Зюдвеструндфунк “, като се базира на известие от полицията.

Свидетел е съобщил на телевизионния канал, че сутринта в града южно от Улм е чул звук покрай светофар. След като е отишъл на място, е видял едното момиче да лежи на земята с огромна прободна рана в корема, а другото с голям брой пострадвания под гърдите. Едно от девойките разказало по какъв начин чужд мъж се е появил от една постройка и без причина е намушкал двете съученички, а по-късно избягал назад там. Полицията не е удостоверила тази информация.

Останалите живущи в постройката, където съгласно непотвърдена информация са настанени бежанци, са изведени на безвредно място от полицията.

След нападението жителите на Илеркирхберг са ужасени от закононарушението, споделя кметът на града Маркус Хойслер. Засегнатите фамилии ще изчакат, с цел да видят какво ще покаже полицейското следствие.

Полицията е задържала хипотетичния причинител в постройката, а още двама души са арестувани в полицейския сектор, като не е ясно каква е връзката им със случая.

Разследващите са били на мястото на случая със специфична оперативна група и са употребявали дронове, с цел да проучат по-добре терена. Операцията благодарение на специфичната оперативна група е завършила и няма заплаха за популацията.

Говорителят на полицията не добави повече информация. „ Първо би трябвало да установим тъкмо аргументите “, споделя той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР