Две момчета от гимназията с преподаване на чужди езици (ГПЧЕ)

...
Две момчета от гимназията с преподаване на чужди езици (ГПЧЕ)
Коментари Харесай

Два класа в Езиковата и група в Медицинския колеж в Стара Загора под карантина

Две момчета от гимназията с преподаване на непознати езици (ГПЧЕ) " Ромен Ролан " са инфектирани с COVID-19, оповестяват от Регионалната здравна ревизия в Стара Загора. Случаите на заразяване са доказани вечерта на 21 септември. 
Едното момче е възпитаник от поставения под 14-дневна карантина на 16 септември 11 а клас, а второто от 10 з клас, който се слага под 14-дневна карантина по наставление на инспекцията. 
 10 вместо 14 дни карантина в Хърватия 10 вместо 14 дни карантина в Хърватия
Директорът на Института за публично здраве на Хърватия Крунослав Цапак заяви, че срокът на самоизолирането поради ковид към този момент щ...
Под карантина е сложена и група първокурсници в Медицинския лицей поради студентка, инфектирана с ковид. 
С COVID-19 е инфектиран и представител на личния състав в Детска ясла N 8, само че не е имал контакт с сътрудниците си и с деца. Заради това не се постанова въвеждане на карантина в детското заведение. 
Четиримата новозаразени са в положително положение и се лекуват в домашни условия. В образователните заведения и в детската ясла се прави последна стерилизация.
Още: " "
 Турция стяга ограниченията против ковид Турция стяга ограниченията против ковид
Турция стяга контрола върху носенето на маски и спазването на противоепидемичните ограничения в институциите, компаниите, заведенията, всеобщия...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР