Две момчета на 11 и 13 години са се удавили

...
Две момчета на 11 и 13 години са се удавили
Коментари Харесай

Две момчета са намерени удавени в езерото "Мандра" край Бургас

Две момчета на 11 и 13 години са се удавили в езерото " Мандра ". Телата им са открити от водолазен екип към Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " и чиновници на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури /ИАРА/. Това заяви Цветелина Рандева, представител на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Около 00.30 часа нощес в четвърто Районно ръководство " Полиция " - Бургас е получено известие от родителите на двете момчета за това, че излезли да играят по обяд, само че след свечеряване не се прибрали в домовете си. Родителите ги търсили на разнообразни места, звънели по другари и близки, само че откакто не разкрили никакви следи, алармирали в полицията за изгубването на момчетата. Своевременно за осъществяване на оперативно-издирвателни дейности е образуван полицейски екип, който ревизирал още няколко благоприятни условия за местонахождението на децата. Около 9.00 часа през днешния ден риболовец подал сигнал за това, че във водата на езерото " Мандра " в региона на дигата на помпената станция забелязал човешко тяло. Екип водолази извадили натрупа на 13-годишното момче.

Със съдействието на чиновници от ИАРА периметърът на претършуване в езерото е уголемен, като към 16.00 часа е намерено тялото и на 11-годишното момченце. При осъществения оглед забележими следи от принуждение не са открити. Намерени и конфискувани са облеклата, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата наоколо до мястото, където във водата е открито първото тяло. Вероятно момчетата са влезнали да се къпят в езерото, само че по неустановени досега аргументи са се удавили. Работата по случая продължава от чиновници на четвърто Районно ръководство " Полиция " -Бургас.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР