Две момчета, които са помагали на полицията по време на

...
Две момчета, които са помагали на полицията по време на
Коментари Харесай

Чудовището Мартин крещял при акцията: "Ще ме хванете, ама знаете ли кога"

Две момчета, които са помагали на полицията по време на гражданския арест, описаха какво знаят за хипотетичния палач на 7-годишното момиче в Сотиря.

,,Аз, Андон, две момчета и едно момиче тръгнахме да го търсим нагоре по реката. Стигнахме до третата бара. На връщане видяхме две коли на „ Гранична полиция”. След секунди чухме по какъв начин един от органите на реда сподели: ''Стой, не мърдай!'' Започнахме да го преследваме по черния път'', описа 19-годишният Тихомир пред Нова телевизия.

Прокуратурата закопава изверга Мартин, изнасилил и умъртвил дребната Криси

,,Полицаите ни споделиха, в случай че го забележим да сигнализираме незабавно и да го подгоним. Той мина около мен и го замерих с едно дърво. Не можах да го улуча. Взех един камък и съумях да го уцеля. Всички служители на реда потеглиха след него.

Органите на реда стреляха нагоре във въздуха и мисля, че веднъж го простреляха. Той се скри в една изоставена къща. Органите на реда влязоха и го заловиха'', уточни още 14-годишният Андон. Той показа, че през годините двамата са имали дрязги.

За случилото се ни описа и доброволецът Габриела Иванова, която също взела участие в акцията.

,,Едно момче беше на пръст разстояние от него. За малко да го хване. Мартин беше гол до кръста, с пълен спортен екип, с кантове в профил, държеше се за спортния екип, бягаше и сподели: ''Ще ме хванете, но знаете ли по кое време?'' и се смееше'', описа Иванова.

Криминален психолог със злокобна версия за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря

Мартин тръгнал към гората, споделя още Габриела. Преди да стигне там обаче се опитал да се укрие в двора на Тодорка и Дончо.

,,Аз перях. По едно време застана отсреща ми и ми направи знак с пръста да мълча. Викам му: ''Мартине, какво правиш ти бе?''. Ние го познаваме. Познавам майка му. Той вика „ Шшшт, мълчи”. Много се изплаших. Даже не видях от кое място дойде'', описа баба Тодорка.

Мартин е арестуван пред очите на Диян, който също се включва в преследването.

,,Казах му „ Спри се, стой се, ще стане по-лошо”. Обаче самият служител на реда стреля и май го рани. Той се стресна. И крещя ''Лягай на земята, тъй като ще те убият''. И той стартира да крещи ''Заклевам се, не съм аз'', сподели още Диян.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР