Две млади предприемачи ще се обърнат към американските законодатели на

...
Две млади предприемачи ще се обърнат към американските законодатели на
Коментари Харесай

Жени предприемачи говорят пред Конгреса на САЩ за възможностите за бизнес в Северна Ирландия

Две млади бизнесмени ще се извърнат към американските законодатели на Капитолийския рид по отношение на икономическите благоприятни условия в Северна Ирландия.

Като част от делегация, водена от Queen's Университетът в Белфаст, Ема Стивънсън и Кхаула Бхута ще се причислят към Джо Кенеди III, специфичния делегат на Съединени американски щати в Северна Ирландия по икономическите въпроси, на сцената в Конгреса, с цел да обсъдят опциите, основани от 25 години мир.

Събитието на Вторник, проведен в партньорство с ирландско-американския конгресмен Ричард Нийл, ще бъде посетен от представители на държавното управление и промишлеността на Съединени американски щати.

Двойката ще опише за своите прекарвания, започващи личен бизнес като млади дами в общество, което се възвръща от десетилетия принуждение.

Г-жа Стивънсън е студентка по инженерство в Queen's и е съосновател на компанията Feminatech, която сътвори приложението M-Power за оказва помощ на дамите да наблюдават и да се оправят със признаците на менопаузата, в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР