Две млади жени снощи в София бяха брутално убити от

...
Две млади жени снощи в София бяха брутално убити от
Коментари Харесай

Докога пияни и дрогирани джигити безконтролно ще избиват невинни хора?!

Две млади дами нощес в София бяха брутално убити от несъответстващ водач, рецидивист с над 50 нарушавания на пътя. Това е нов, следващ, индикативен случай за непукизма и безхаберието както от страна на на пияни, друсани и фенове на високи скорости водачи, по този начин и за безхаберни сякаш контрални институции, които очевидно хрантутим напразно.

Всичкото мастило на света да изпишем поради такива безумства, протичащи се спорадично у нас, наподобява още веднъж, и още веднъж те ще не престават. Това е тъжната, обезсърчаваща истина. Много ще се веселя, в случай че някой с акъла си може да опровергае горното ми изказване.

А аз настоявам, че е доста налудно по пътищата ни да кара с гневна скорост джигитът, умъртвил двете млади жена, ходещи по тротоара и не подозиращи съществуването на Георги Семерджиев. Защото, в случай че този извършител беше опандизен отрано, двете млади дами щяха да имат късмет да живеят още.

Прочетох, че същият субект единствено преди по-малко от месец е бил спиран от служители на реда в Студентски град паради " несъответстващо държание на пътя ” - бил на два типа амфетамини!?

Е, за какво аджеба, като е бил по този начин назобан зад кормилото, не е озаптен от хрантутниците под катаджийски и полицейски пагони!?

Не желая да си мисля, че тези, които отглеждаме с бюджетни заплати насърчават с бездействието си престъници като този. Ама комай по този начин излиза!



Поощряващо за този и сходни джигити на пътя е и това, че килърът на сътрудника, журналиста, непрежалимият Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва, още не е получил дефинитивна присъда. За бруталното ликвидиране на Милен, дрогираният му разрушител дотук получи присъда от 9 години.

Това  справедливо ли ви се коства?!

А обстоятелството, че чиновниците на хранилка в КАТ и други сходни ведомства не вземат никакви ограничения, макар че са наясно, че в този регион хората от години се жалват от каращи скъпи возила – коли и мотори, с несъобразена скорост. Подобни тъжби има и от живеещите наоколо до Околовръстния път. Колко още убийства би трябвало да станат, с цел да се пробудят от дъблокия си сън и зиме, и лете, съответните служби?!

Ако обаче не се разсънят, всички ние, застрашените от джигите, ще имаме цялостно съображение да твърдим, че страната със своето безучастие и безхаберие, е съизвършител  в тези убийства.



Какъв е коментарът за novivni.bg на юрист Емануил Йорданов, някогашен народен представител от и министър на Министерство на вътрешните работи /1999г.-2001 година в държавното управление на Иван Костов:

„ Имаме потребност от по-засилен надзор, а освен от мнения и приказки по случаи като този. Нали си спомняте какъв брой доста думи бяха изприказвани от кого ли не, когато почина вашият сътрудник Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва!

Е и какво стана след това?

Имаме не неприятно законодателство, което и в настоящия си тип може да свърши потребна работа, стига да се ползва прецизно. А в този момент ние се дивим, че човек с 50 постановления за санкции прави нова злополуката и има две почтени жертви.

Не разполагам с съответни данни за този случай, само че ми се коства, че при съществуването на толкоз доста нарушавания, би следвало най-малко да му е лишен контролния ваучър.

Не е неприятно да се намерения и за спомагателни промени в глобите за такива нарушавания.

Законите ни за сходни закононарушения не са демократични, в случай че се постановат прецизно наказванията, планувани в тях, то би се получил по-добър резултат.

Припомням и че прокуратурата дава отговор за осъществяване на наказванията. ”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР