Две Мис България събра новия сезон на Фермата и така

...
Две Мис България събра новия сезон на Фермата и така
Коментари Харесай

Две Мис България във Фермата

Две " Мис България " събра новия сезон на " Фермата " и по този начин сложи безспорен връх измежду риалити предаванията в надпреварата да събере най-красивите нашенки.

След като Гергана Гунчева влезе като водеща, като участник №1 се записва Нанси Карабойчева. Тя притежател на купата за най-красива българка за 2013 година, девет години след Гунчева. И тя като Гергана има две момчета, само че за разлика от нея се радва на благополучен брак с волейболиста Добромир Димитров, поради който живее по света няколко години. Днес още веднъж е в родния Пазарджик, където твърди, че се усеща най-щастлива.

Въпреки че е носителка на най-престижната купа за хубост, не се опасява от селския труд. Завършила е маркетинг и работи по специалноста си. Да взе участие в предаването взема решение от дълго време.

" Винаги съм желала да вземам участие във " Фермата ", тъй като съм мощно обвързвана със селския труд. Записах се за кастинг преди няколко години, само че по-късно разбрах, че съм бременна. Надявам се, че ще бъда добър образец и подстрекател за всички млади дами и майки “, споделя тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР