Две лица са задържани за извършен от тях грабеж на

...
Две лица са задържани за извършен от тях грабеж на
Коментари Харесай

Автокражба в София със заплаха: Дай ключа, ще те утрепам бе!

Две лица са арестувани за осъществен от тях обир на лек автомобил, оповестиха от прокуратурата.

На 30.07.2019 година към 22.00 часа в гр. София, наоколо до езеро в кв. „ Долни Богров “, е била отнета непозната движима движимост – „ Опел Корса “, от владението на С., с желание незаконно да бъде присвоена, като за това е използвана опасност. Към потърпевшия била отправена заплашителна имитация: „ Дай ключа от колата, ще те утрепам бе! “

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинители на описаното нагоре действие са А. Димитров, на 24 години и Б. Буй, на 27 години, които са работили като съучастници.

Изготвено е разпореждане за привличането им към наказателна отговорност, като им е повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителите, дежурен прокурор е постановил задържане на двамата обвинени за период до 72 часа, като е разпоредено привеждането им в постройката на СРС на 06.08.2019 година – за разглеждане на искане за взимане по отношение на тях на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР