Две ленти на пътя не стигнаха на шофьор да улучи

...
Две ленти на пътя не стигнаха на шофьор да улучи
Коментари Харесай

От последните минути! Две ленти на пътя не стигнаха на шофьор да влезе във Враца, тръгна през храстите при „Химко“ /снимки/

Две ленти на пътя не стигнаха на водач да улучи входа на Враца, видя единствено кореспондент на организация BulNews.bg. Преди минути пред изоставената административна постройка на „ Химко “ стана лека злополука, която провокира доста въпроси.
На изсъхнал път, с две ленти във всяка посока водач на „ Шевролет “ с врачанска регистрация не съумял да влезе в града, блъснал се вдясно в бордюра и минал към 10-20 метра през тревата и храстите на обръщалото на тролеите.
Уплашените пасажери в авариралата кола подали сигнал за помощ на тел.112 и на мястото на случая пристигнала кола за спешна помощ и патрул на полицията. Спешните медици прегледали тримата мъже и открили, че нямат никакви пострадвания, с изключение на нерешителност от претърпяното. Самият автомобил очевидно е със спукани гуми и вреди по ламарините, само че евентуално има съществени провали по ходовата част.
Проверката с дрегер откри, че водачът не е използвал алкохол. Той по този начин и не съумя да изясни за какво е напуснал необятното шосе и е тръгнал през трънаците. Катастрофата е настрана от основния път и не пречи на трафика в неделната вечер.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР