Две лъжи бяха опровергани вчера - от живота и от

...
Две лъжи бяха опровергани вчера - от живота и от
Коментари Харесай

Борисов брани ГЕРБ от лъжи, лично О’Брайън му разяснил, че санкциите не са към партии

Две неистини бяха опровергани през вчерашния ден - от живота и от обстоятелствата. И както се споделя в една остаряла ария: " Не аз, животът ще ви го върне. " И той им го върна , съобщи Борисов с отправка към водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. Бойко Борисов приказва пред актива на ГЕРБ в Хасково си проличава от видео, оповестено в профила му във фейсбук.

" Повече няма да позволявам да атакуват партията ми - с неистини и операции! Изпуснаха времето, когато лъжеха, а ние си траехме ", съобщи Бойко Борисов и се зарече, че няма да позволен повече да приказват по този начин за ГЕРБ, въпреки че " колкото повече приказват, толкоз повече губят ".

Борисов разяснява и визитата на ръководителя на Офиса за съгласуване на глобите в Държавния департамент на Съединени американски щати Джим О " Брайън и му благодари, че ясно е направил.

" Той доста ясно разграничава виновността на всеки, и дали се отнася за политически партии , и тази нечиста сделка, едно огромно " благодаря " на Джим О Брайън, на посолството , че ясно го изяснихме. ГЕРБ бе партията, на която всички разчитат да задържи България в евроатлантическата общественост ", сподели Бойко Борисов на срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ от област Хасково. Припомняме, че през вчерашния ден Борисов съобщи, че е знаел за " Магнитски " ден преди самите наказания да бъдат оповестени . а в седмицата преди глобите три пъти е бил в американското посолство поради " положителното съдействие ". Два пъти се срещал и

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна държавното управление на Кирил Петков за това, че страната ни няма да влезе в еврозоната от 1 януари следващата година.

Вчера министърът на финансите Росица Велкова публично съобщи, че, защото не е признато нужното законодателство, а и страната не покрива критерия за равнище на инфлацията.
 Правителство в нарушаване се отказало от Еврозоната, отсече Василев
Правителство в нарушаване се отказало от Еврозоната, отсече Василев

Правителство наруши решението на Народното събрание

Според Борисов някогашните ръководещи от " Продължаваме промяната " не са се справили и с миграцията и с войната по пътищата .

" В същото време каналите, които разтвори Бойко Рашков, и Промяната изрично го споделям, ви доведоха да настане пъкъл по пътищата в България, по пътищата . Служебните министри не били отговорни, те толкоз си могат, те не са избирани.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР