Две кучета станаха поредната жертва на човешката омраза. Трето куче

...
Две кучета станаха поредната жертва на човешката омраза. Трето куче
Коментари Харесай

Внимавайте! Кучета са отровени в пловдивско село

Две кучета станаха следващата жертва на човешката ненавист. Трето куче за благополучие е било избавено от добра жена в пловдивското село Брестовица.

Тя показа с голяма болежка и гняв за случилото се. Разказва, че отрова е била пръсната из обитаемото място. Открила избавеното животинче с пяна на устата и незабавно го завела на доктор. За другите две обаче е късно. Край безжизнените им тела стояла майка им…

Жената моли хората да бъдат бдителни, тъй като по думите ѝ, някой е решил да се прави на Господ и лишава животи.

„ Ти с какво си потребен на света, има ли въобще смисъл от твоето мизерно битие?, “ пита причинителят дамата.

Ето какво написа тя:

" Внимание! Разпръсната отрова в селото!

Вчера пристигна бялото куче при нас с пяна на устата, повръщане и с разстройство, закарахме я незабавно в Пловдив, натровена, колкото да сме я избавили! Днес на стадиона лежат мъртви две кучета с пяна на устата, а до тях майка им през целия ден не е мръднала, лежи до тях и трепери, само че не ги оставя.

ТИ, който се правиш на Господ и си мислиш, че имаш правото да отнемаш животи, теб те чака същото - ще седиш и ще оплакваш най-ценното си! Защото подобен е закона на живота и който не го уважава, ще понесе най-големите му несгоди, ти и целия ти жанр! Такава карма си си навлякъл, че няколко живота няма да ти стигнат да я изкупиш. Сега може да се радваш, само че знай, няма да е за дълго. В този свят към този момент няма място за „ хора “ като теб, лошотията ти сама ще те затрие. Ти с какво си потребен на света, има ли въобще смисъл от твоето мизерно битие?

До по кое време си мислите да постъпвате по този безсърдечен, безчовечен и безразсъден метод?? Какво ви пречат животинките, скитащи се по улиците, борещи се единствено и единствено да оцелеят? Досега по нашите улици едно неприятно куче не съм видяла, само че, виж, за хората не мога да кажа същото нещо. И въпреки всичко, в случай че някое животно толкоз доста ви пречи на безупречния живот, обадете се на общината да пристигна и да го прибере, от дълго време сме в цивилизацията!

Доста ми е инетересно, обръщам се към някой от същите тези хора, които хвърлят отрова, хайде напишете в коментар за какво го вършиме? Или тук нямаме храброст, обаче да хвърляме по почтените животинки сме най-големите! "

избавеното куче:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР