Две кучета са умрели, след като собственикът им ги е

...
Две кучета са умрели, след като собственикът им ги е
Коментари Харесай

Две кучета загинаха, след като собственикът ги заключи за часове в затворена кола

Две кучета са умрели, откакто притежателят им ги е оставил часове наред в заключен автомобил. Случаят е от Варна и го споделя бТВ тази заран.

Наложило се е съседи да разбият колата, с цел да извадят животните, само че за жалост към този момент е било късно.

Кошмарът започнал през нощта, когато съседка вижда собсвеника в нетрезво положение да си купува алкохол. Пита го къде е кучето му. Той ѝ дава отговор, че е в колата и там ще спи. Жената въпреки всичко съумява да измоли за ключове под претекст да разноски кучето.

Тогава и открива, че то не е единствено в клетката в колата. Там има и второ животно.

Съседката връща кучето в автомобила, тъй като мъжът не разрешава второто животно да излезе и повтаря, че и двете ще спят в колата.

Животните са били мръсни, по думите на притежателя, след лов. Той дава обещание да ги реалокира на сутринта в кучкарника си.

Съседите обаче виждат на идващия ден, че кучетата към момента са в колата, след опити да помолят мъжа да отвори транспортното средство и отвод от негова страна, те разрушават стъклото.

За жал животните към този момент са мъртви.

Собственикът им е арестуван за 24 часа. Предстои наблюдаващият прокурор да реши дали задържането му да бъде удължено.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР